Peruki

peruki_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Mam 35 lat i już zupełnie wyłysiałem na razie nie stosowałem żadnych środków na porost włosów gdyż wpierw chciałbym spróbować z peruką. Tylko nie wiem cz tak owe dla mężczyzn istniejÄ...(więcej)
  • Witam. Jestem po chemioterapii i chciałabym kupić sobie perukę. Czy są one dobre i nie będą mnie uczulały?...(więcej)
  • /hej/ chciałam was zapytać jakie jest wasze zdanie na temat kobiet w perukach, czy takie kobiety mogą być atrakcyjne. Proszę was o opinie. Mnie czeka noszenie peruki a mam dopiero 26 lat nie chc...(więcej)

Forum

czy są peruki dla mężczyzn (Witek)
Mam 35 lat i już zupełnie wyłysiałem na razie nie stosowałem żadnych środków na porost włosów gdyż wpierw chciałbym spróbować z peruką. Tylko nie wiem cz tak owe dla mężczyzn istnieją. Jeśli wiecie coś na ten temat to wrzućcie jakieś informacje
(więcej...)

1
Czy są dobre? (Helcia)
Witam. Jestem po chemioterapii i chciałabym kupić sobie perukę. Czy są one dobre i nie będą mnie uczulały?
(więcej...)

1
czy kobieta w peruce może być atrakcyjna (Doda)
/hej/ chciałam was zapytać jakie jest wasze zdanie na temat kobiet w perukach, czy takie kobiety mogą być atrakcyjne. Proszę was o opinie. Mnie czeka noszenie peruki a mam dopiero 26 lat nie chcę mówić o swojej chorobie chcę znać tylko wasze bezstronne zdanie.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Podaj najwyższy szczyt Polskich Tatr

peruki_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Fryzura
Twarz kwadratowa charakteryzuje się szerokim czołem i żuchwą oraz wystającymi kośćmi policzkowymi. Przy tym kształcie twarzy należy nosić długie proste fryzury a na dodatek z ciętymi pazurkami, grzywki najlepiej unikać, a jeśli już musi być, to niech będzie długa i czesana na bok.

Czy wiesz, że...

Krótkie włosy
Wybór odpowiedniego dla siebie ścięcia jest po części sztuką, po części techniką. Pierwszy krok w znalezieniu właściwego uczesania sprowadza się do określenia struktury twarzy.

Polecamy

Zdrowie i uroda
Każda żywność ma wpływ na to, jak wyglądamy. Różnica polega na tym, by wybierać takie składniki, dzięki którym wyglądamy, ale też czujemy się świetnie.

Metamizol jest jednym z najpowszechniej używanych środków przeciwbólowych. W Polsce znany jest od wielu lat jako preparat o nazwie Pyralgina i stosowany szeroko w leczeniu bólu, także pooperacyjnego. Chociaż jest stosowany w praktyce lekarskiej od lat dwudziestych ubiegłego wieku (wprowadzony do leczenia w 1922 r.) mechanizm jego działania został poznany bliżej dopiero w ostatnich latach. Leczenie bólu ostrego i przewlekłego przy użyciu substancji metamizol.